Το «αλίμονο» του Πετρίδη για τα λεφτά στην Ευρώπη

Συγκρατημένα αισιόδοξος ήταν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Cytavision.
 
«Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα. Παρόλο που βγαίνει προς τα έξω ότι είναι ένας βατός όμιλος, θα διαφωνήσω. Θα μιλήσει το γήπεδο και η ποιότητα των ομάδων. Έχει συνηθίσει το ΑΠΟΕΛ να διακρίνεται στους ομίλους με αξιοπρεπής παρουσίες. Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα το σημερινό. Το γήπεδο θα μιλήσει», σχολίασε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, για να προσθέσει ότι, «θα στηριχθεί στα δικά μας αποτελέσματα η πρόκριση, που αρχίζουμε με ένα υποδιαίστερο αντίπαλο σήμερα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε που θα βγούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε».
 
Εάν υπάρχει πίεση στην ομάδα, ο Πρόδρομος Πετρίδης απάντησε, «όχι δεν έχουμε πίεση. Πάντα στα ευρωπαϊκά προσπαθούμε για το καλύτερο και να προχωρούμε. Το DNA είναι κάτι που το δουλεύουμε από τον προπονητή μέχρι το φροντιστή. Έχουμε αποκτήσει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα εργάζονται οι άνθρωποι για να βγάζουμε το καλύτερο».
 
Για την αλλαγή προπονητή, ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε, «ήταν μια σωστή απόφαση με τον Ντολ, ξέραμε τα προβλήματα με τον Τραμετσάνι και την κατάλληλη στιγμή αλλάξαμε προπονητή».
 
Ενώ για το οικονομικό και τα έσοδα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, ο Πρόδρομος Πετρίδης, σχολίασε, «αλίμονο για το οικονομικό. Είναι σημαντικό και έχει ανάγκη αυτή την παρουσία ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Επενδύσαμε αρκετά φέτος και είναι ο στόχος μας για φέτος να έχουμε έσοδα από την ευρωπαϊκή μας πορεία».