Παν.Συ.Φι. Απόλλων: Γιγαντωνόμαστε και συνεχίζουμε να σας χαλάμε την γιορτή

Την δική τους τοποθέτηση, σχετικά, με το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια κάνουν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα. Αναφέρονται, επίσης, στο θέμα της κάρτας οπαδού.
 
Αναλυτικά:
 

«Αδέρφια, μάγκες, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Πρώτο ντέρμπι, πρώτη εκδρομή..

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά. Υπό κανονικές συνθήκες θα ετοιμάζαμε τις λίστες για τα λεωφορεία, τα αλάνια κάπου θα ξημεροβραδιάζονταν βάφοντας πανιά και ετοιμάζοντας το coreo που θα στόλιζε το πέταλο και όλοι μαζί θα ετοιμαζόμασταν για ακόμη μια τρελή ΘΡΥΛΙΚΗ εκδρομή για πάρτι του δικού μας Θεού!

Δυστυχώς οι εμμονές και τα συμφέροντα των κοστουμαρισμένων που διοικούν αυτόν τον τόπο, μας αναγκάζουν να στερηθούμε αυτό που αγαπάμε! Αυτοί δεν λογαριάζουν την μπάλα σαν εμάς, αυτοί δεν δρουν με το συναίσθημα και το λαϊκό αίσθημα παρά μόνο μετράνε τα πάντα με το χρήμα.

Εμείς λειτουργούμε διαφορετικά. Αγνά, με την καρδιά. Γι’ αυτό και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να σβήσει η φλόγα που καίει μέσα μας. Θα πολεμάμε συνεχώς και με κάθε τρόπο για να την κρατήσουμε ζωντανή και ζεστή.

Μόνοι μας χαράζουμε την δικιά μας πορεία. Μόνοι μας ορίζουμε την δικιά μας τύχη. Καημένοι κουφάλες! Όχι απλά δεν χανόμαστε, όχι απλά δεν πεθαίνουμε.. δυναμώνουμε. Γιγαντονόμαστε και συνεχίζουμε να σας χαλάμε την γιορτή και τα διαβολικά σας σχέδια!

Γι’ αυτό λοιπόν το διήμερο που ακολουθεί θα το κάνουμε γιορτή!

Αύριο Παρασκευή ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές δόξας. Καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό για ένα pre-game πάρτι βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Με άφθονο φαγητό, ποτό και μαγική, άκρως ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που θα τραντάξει το ΛΙΜΑΝ1!
Προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και οι εκπλήξεις ποτέ δεν σταματούν..

Ο δρόμος της επιτυχίας περνάει από τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Όταν όλα τα κομμάτια ενωθούν σωστά, το σύνολο γίνεται ανίκητο, παντοδύναμο και μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Το ξημέρωμα του Σαββάτου θα μας βρει ζαλισμένους και μεθυσμένους στον δικό μας ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ κόσμο να μετράμε τις ώρες μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Δεν είναι το ίδιο να βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ μας απ’ το κουτί. Δεν συγκρίνεται σε τίποτα με την μαγεία του πετάλου και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Αυτό που μετράει είναι ότι θα απολαύσουμε την αρρώστια μας μαζί. Όλα τα αδέρφια αγκαλιά και ενωμένα, τραγουδώντας περήφανα και δυνατά για την πάρτι Του!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ»

Δειτε Επισης

Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τα Συμπεράσματα για Τουρκία-«Επιτεύχθηκε η σύνδεση με Κυπριακό»
Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία