Λύγισε ξανά τη Λίβερπουλ η Νάπολι

Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ ηττήθηκε στη Νάπολι και φέτος ξεκινάει με το ίδιο συναίσθημα, αλλά με ήττα 2-0. Οιωνός τίτλου ή απλά άγχος με το καλημέρα στον όμιλο;

Πέρσι,εκεί μέσα, δέχτηκε γκολ στο τέλος και ηττήθηκε. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων χρειάστηκε μία τρομερή επέμβαση του Αλισον, για να κρατήσει τη νίκη-πρόκριση και να ακολουθήσει η σούπερ πορεία μέχρι την κατάκτηση της κούπας. Και αυτή τη φορά όμως η Λίβερπουλ γνώρισε το ίδιο ακριβώς συναίσθημα στο «Σαν Πάολο».

Ηττήθηκε ξανά, αλλά με 2-0 στο φινάλε και αυτό ως αισιόδοξο σενάριο θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως θετικό ξεκίνημα της υπεράσπισης του τίτλου. Σε πρώτη φάση όμως βάζει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε διαδικασία άγχους.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Μάριο Ρουί, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο, Αλαν (75' Ελμας), Φαμπιάν Ρουίθ, Λοσάνο (69' Γιορέντε), Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (66' Ζιελίνσκι)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (66' Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον (87' Σακίρι), Φαμπίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Πηγή: Gazzeta.gr