Η κίνηση Κετσπάγια που έκανε τον Ράγιος να σταματήσει να νοιώθει άσχημα

Στην αποκάλυψη ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε τον Ρούμπεν Ράγιος να νοιώθει καλύτερα, αφού τον έκανε να νιώθει χρήσιμος, προέβη ο πρώην προπονητής, Ανδρέας Μουσκάλλης. 

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «άκου τι λέει» του Super Sport fm 104.0, αναφέρθηκε στη νέα Ανόρθωση που προσπαθεί να χτίσει ο Γεωργιανός τεχνικός. 

Ο Κύπριος πρώην κόουτς, υποστήριξε παράλληλα ότι η πορεία της Κυρίας θα είναι πρωταγωνιστική, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει καλά την κυπριακή πραγματικότητα. 

«Η Ανόρθωση θα έχει πρωταγωνιστική πορεία. Μιλάμε τακτικά με τον Τιμούρ, ξέρει τη νοοτροπία του κυπριακού λάου, ξέρει να φτιάχνει ομάδες. Θα είναι στους πρώτους τρεις η Ανόρθωση. Είπαν ότι ο Κατσαράβα θα δινόταν σε άλλη ομάδα αλλά έμεινε. Χρηματιστηριακά είναι ο δεύτερος σε αξία στη Γεωργία. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Να ξεχάσουν το συμβόλαιο. Είπα και στον Τιμούρ να κάνει τον Ράγιος να νιώσει χρήσιμος,  ένιωθε άσχημα ο Ράγιος και τον έκανε να νιώσει καλά, τον έκανε σημαντικό. Ο Τιμούρ σέβεται και τον αγαπώ», το γεμάτο αισιοδοξία σχόλιο του Ανδρέα Μουσκάλλη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: