Στο ΤΑΕ Λάρνακας για καταγγελία ο Νικολάου-Τι ισχυρίστηκε

Σε προφορική καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου, στον απόηχο του ντέρμπι ΑΕΚ-Ομόνοια, και με αφορμή τα παράπονα των πρασίνων για τη διαιτησία του αγώνα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ομόνοια, ο οποίος με τα σφυρίγματα του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο της Ομόνοιας, μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας, καταγγέλλοντας προφορικά ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα από διαμαρτυρόμενους οπαδούς της Ομόνοιας.
 
Μέχρι στιγμής, ο Νικολάου δεν έδωσε κατάθεση για την υπόθεση, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί σε κατοπινό στάδιο.
 
Υπενθυμίζεται ότι, οι «πράσινοι» φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Λούφτνερ στο πρώτο ημίχρονο, για το οποίο ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ στον Ιβάν Τρισκόφσκι, για το πέναλτι που υπέπεσε ο Χέφελ στο Μίκου ένα λεπτό πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ και το οποίο δεν καταλογίστηκε, όπως επίσης και το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο έβδομο λεπτό.
 
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η Ομόνοια αναφέρει ότι «προχωρήσαμε σε καταγγελία του κ. Γιώργου Νικολάου, με την οποία ζητάμε την επιβολή τιμωρίας που να είναι ανάλογη με την χθεσινή του παρουσία και της ανεπανόρθωτης ζημιάς που προκάλεσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «η Διοίκηση θα συνεδριάσει έκτακτα την Τετάρτη με αποκλειστικό θέμα το κεφάλαιο διαιτησία.
 
Έχουμε ζητήσει κατεπείγουσα συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: