Ο τραγικός αριθμός πακέτων και η... απαξίωση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ

Σε πολύ χαμηλούς - έως και απογοητευτικούς - ρυθμούς κινήθηκε η προπώληση των εισιτηρίων-πακέτων του ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προπωλήσει μόνο 2.300 πακέτα, ενώ αρχίζει και η προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων για τα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη 5.500 διαρκείας κατηγορίας Legend, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ματς. 

«Έχουν προπωληθεί 2.300 πακέτα και από τις 14:00 αρχίζει η προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων. Έχουμε και 5.500 διαρκείας που έχουν θέση» ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

Αν είναι ικανοποιητικός αυτός ο αριθμός: «Όχι. Αυτή τη στιγμή έχουν εξασφαλισμένη θέση 7.800 φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Τα μεμονωμένα ελπίζω να είναι αρκετά. Είναι τραγικός αριθμός. Είναι όμως ένας σημαντικός αριθμός. Τουλάχιστον, θα πρέπει να έχουμε όσο κόσμο, είχαμε με τον Άγιαξ. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας από τους έξι που έχουμε. Παίζουμε θεωρητικά με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι μας. Τους έχουμε ανάγκη, όπως επίσης και τον παλμό. Αυτά δημιουργούν τις έδρες. Φέτος, το θέμα της έδρας μας έχει λείψει πάρα πολύ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θεωρεί τον Σάβιτς ως επιλογή από τη στιγμή που προπονείται κανονικά από την Παρασκευή».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Η εμφάνιση μας ήταν καλή. Μπήκαμε δυνατά πετύχαμε ένα γρήγορο και όμορφο γκολ. Ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν επικίνδυνη, ενώ δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Πετύχαμε τρία γκολ, μπορούσαμε και για άλλα. Είχαμε μια καλή παρουσία και πήραμε το ζητούμενο. Θα είναι έντονη η χρονιά, πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τα εισιτήρια για την Ευρώπη. Θα πρέπει να ισορροπούμε στις δύο διοργανώσεις».

Για τον κόσμο: «Ήταν από τις πιο χαμηλές προσελεύσεις σε πρεμιέρα. Είναι σημαντικός ο προβληματισμός. Είναι και μια συνέχεια από την περσινή χρονιά. Είναι επίσης και η προσπάθεια μας για τον επηρεασμό με το θέμα που μας απασχολεί με την κάρτα φιλάθλου. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει αναφορά στο θέμα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί. Θα πρέπει και οι άλλες ομάδες να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Ποτέ δεν είχαμε κοινό μέτωπο μεταξύ των ομάδων στο θέμα της κάρτας. Πολλές φορές απευθυνθήκαμε στις άλλες ομάδες για να έχουμε κοινή επιστολή. Από μόνοι μας, αυτό δεν προσφέρει ουσία. Με μαθηματική ακρίβεια θα φτάσουμε στην απαξίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: