Απάντησε στις πισώπλατες… μαχαιριές ο Πετρίδης: «Μην πιππιλούμε το θέμα…»

«Οι αναβολές τη δεδομένη στιγμή δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αυτό», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε το περασμένο διάστημα με τις αναβολές αγώνων.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου, με την εταιρεία «Londou Bros», και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των πρωταθλητών απεύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας σε Ευρώπη και Κύπρο. 

Για τις αναβολές: «Ο Άγιαξ πήρε αναβολή για να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αυτό. Είδα και κάποια άλλα άρθρα που επευφημούν την ΚΟΠ και κυρίως από Ελλάδα. Οι αναβολές τη δεδομένη στιγμή δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε. Οι αγωνιστικές που αναβάλλονται πρέπει να γίνονται πιο σύντομα πριν το τέλος της χρονολογικής περιόδου. Η ΚΟΠ το γνωρίζει και προσπαθεί. Πιστεύω ότι οι ομάδες που διεκδικούν στα πλέι οφ, δεν θα θέλουν βεβαρημένο πρόγραμμα. Μην πιππιλούμε το θέμα και να λέμε ότι κακώς έβαλε η ΚΟΠ τα παιχνίδια τον Ιανουάριο. Δυστυχώς έτσι είναι, πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα».

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Οι ομάδες που έχουν φτάσει εδώ έχουν φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Οι ομάδες είναι όλες άξιες να κάνουν το βήμα παραπάνω. Η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο όμως εμείς θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε την ομάδα να ανταποκριθούμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχουμε άλλες προσπάθειες να κάνουμε. Μόνοι μας το παλέψαμε για κατάργηση της Κάρτας. Δυστυχώς δεν έγινε. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από κοινού με τον κόσμο μας κι΄εμείς σαν ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: