Πυρά Ανόρθωσης: Αδιανόητο να παίξουμε Ιανουάριο με ΑΠΟΕΛ

Φανερά απογοητευμένοι με τις αναβολές των αγώνων είναι στις τάξεις της Ανόρθωσης, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτα, να ξεκαθαρίζει τη θέση της ομάδας του. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυρίας, επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο, να χρειαστεί η Ανόρθωση να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ ακόμη και τον Ιανουάριο. 

«Αντιλαμβανόμαστε πως κάποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αναβολή. Δεν πρέπει όμως να δεχτούμε ότι θα επιβαρύνεται το δικό μας πρόγραμμα. Ακόμα και φιλικά είναι δύσκολο θα γίνουν αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες. Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ίσως θα πρέπει να πάμε τον Ιανουάριο. Αυτό είναι αδιανόητο. Θα κληθούμε να αγωνιστούμε με νέα δεδομένα αφού υπάρχουν οι προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ένα πρόγραμμα, βάσει του προγραμματισμού. Έστω αργά, αντιλαμβάνεται η ΚΟΠ, πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να επιβαρύνεται το πρόγραμμα μας. Θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά και για αυτό αναφέραμε τον προβληματισμό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρη, δύσκολη και περίεργη κατάσταση», ανέφερε ο Σάββας Πηλακούτας για να απαντήσει στη συνέχεια για την υπόθεση με τον Ανδρέα Παντελή. 

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε δημόσια το θέμα. Ακόμα και αν προκύψουν εξελίξεις, δεν θα το συζητούμε δημόσια», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ για τους Μαργκάσα και Σελίν, ανέφερε ότι «ανεβάζουν ρυθμούς, απομένουν τρεις προπονήσεις».

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ