Πότε θα δούμε το VAR στην Κύπρο

Το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι εκπαιδεύσεις στην Κύπρο για το VAR και αναμένεται να το δούμε να κάνει ντεμπούτο στην Κύπρο το 2021, σύμφωνα με δηλώσεις του Πρόεδρου της ΚΟΠ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι o Γιώργος Κούμας, ανέφερε πως «σήμερα για εμάς το παιχνίδι είναι κομβικό. Θεωρώ υπάρχει αισιοδοξία όσο και στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Είναι κομβικό το παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να δείξουμε πόσα κουκκιά έχει ο σάκκος. Είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και θέλουμε να κάνουμε ένα restart».
 
Για το βλέπει την Εθνική, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, πρόσθεσε «βλέπουμε θετικά, ξέρουμε ποιοι ήμαστε και γνωρίζουμε ποδοσφαιρικά που ήμαστε. Θέλουμε να πάμε ένα επίπεδο ποιο πάνω. Σε κάποια φάση πρέπει να πάμε πιο πάνω».
 
Τον Σεπτέμβριο αρχίζουν οι εκπαιδεύσεις στην Κύπρο. Θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και στα πλέι οφ του 2021 ευελπιστούμε θα έχουμε το VAR στην Κύπρο», κατέληξε, o Γιώργος Κούμας, σχετικά με το θέμα του VAR.