Έξαλλος ο Τιμούρ: Είναι υπό προστασία της UNESCO τα αποδυτήρια του Τσιρείου;

Εμφανώς απογοητευμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κυπριακά γήπεδα ήταν με το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο, ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. 
 
Ο Γεωργιανός κόουτς αφού μοίρασε πρώτα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την περσινή της πορεία, στάθηκε στην κατάσταση των αποδυτηρίων. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:
 
«Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Σε αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο για εμάς να συμμετέχουμε στον αγώνα και όχι για τους παίκτες ακόμη. Συγχαρητήρια στον Κέρκεζ για την περσυνή πορεία και είναι παράδειγμα για όλους η ομάδα τους. Η παρουσία τους στην Ευρώπη ήταν πάρα πολύ καλή.
 
Δεν θέλω να σχολιάσω το παιχνίδι, αλλά έχω κάτι άλλο να πω. Είναι υπό προστασία της UNESCO τα αποδυτήρια του Τσιρείου; Μπορείτε να πάτε να τα δείτε και εσείς με τα μάτια σας αυτά τα αποδυτήρια. Δυστυχώς, όλα αυτά στο κυπριακό ποδόσφαιρο που γίνονται είναι ντροπιαστικά. Δεν είναι δυνατό να είμαστε 15η θέση στην Ευρώπη και να έχουμε αυτά τα γήπεδα.

Έλεγξαν και τα γήπεδα υποτίθεται. Δεν είναι μόνο ο αγωνιστικός χώρος που μετράει. Υπάρχουν και άλλα πράγματα σημαντικά. Για να έρθουν κάποια πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο κάποιοι δούλεψαν πολύ.

Και εγώ κάποιες φορές λέω να μην πω τίποτε αλλά δεν αντέχω. Ήρθαμε εδώ είναι 35 βαθμοί και αυτός ο ανεμιστήρας στα αποδυτήρια θα πέσει πάνω μας. Ρε, είμαι εδώ μετά από τόσα χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτε. Ούτε μία βίδα.

Έρχεσαι σε μια πόλη σαν την Λεμεσό που νομίζεις είστε στο εξωτερικό και να μην έχει ένα γήπεδο. Να μαζευτούμε οι υπόλοιπες ομάδες να βάλουμε από 1.500 ευρώ για να διορθώσουμε τα αποδυτήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: