Δήλωσε παρών και πάει Τσίρειο ο Λόρια-Με τέσσερις απουσίες οι κυανόλευκοι

Στην αποστολή της Ανόρθωσης για το ντέρμπι της πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ, βρίσκεται ο Γεωργιανός τερματοφύλακας Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
 
Ο Γεωργιανός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αγωνιστική και πλέον είναι στην κρίση του Τιμούρ Κετσπάγια το κατά πόσον θα αγωνιστεί ως βασικός στον αγώνα.
 
Σε περίπτωση που ο Λόρια μείνει στον πάγκο, τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Παπαδόπουλος που ήταν βασικός στα τέσσερα τελευταία φιλικά κόντρα σε Ομόνοια, ΕΝΠ, Αναγέννηση και Πάφο.
 
Την ίδια ώρα, ο Σελίν θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Λεμεσό, όμως δεν θα αγωνιστεί, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλάνιζε. Ως εκ τούτου υπάρχει η πιθανότητα ο Τιμούρ Κετσπάγια να επιλέξει ένα σχήμα 3-5-2 αντί 4-2-3-1, δεδομένων των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του.
 
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρενατό Μαργκάσα ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου 4-5 εβδομάδες, όπως επίσης και ο Μάριος Στυλιανού, που επίσης είναι τραυματίας. Απών από τον αγώνα θα είναι και ο Παναγιώτης Αρτυματάς, ο οποίος είναι ανέτοιμος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: