Mπέργκ: Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος-Τα έδωσαν όλα για τον σύλλογο

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένιγκ Μπέργκ, μετά την νίκη της ομάδας του, στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα. 
 
Μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής του τριφυλλιού ανέφερε πως υπήρξε αρκετή βελτίωση και πως αποδίδει η δουλειά που γίνεται. 
 
Ο Νορβηγός τεχνικός πρόσθεσε επίσης ότι οι παίκτες του έδειξαν ποιότητα και αφοσίωση, σημειώνοντας πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ότι σε σχέση με τα φιλικά που προηγήθηκαν, πλέον υπάρχει η βαθμολογική πίεση. 
 
«Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε τη σεζόν με νίκη. Η Δόξα είναι μια καλή ομάδα και εμείς ήμασταν μια ομάδα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο Χένιγκ Μπέργκ.
 
«Είμαι ικανοποιημένος από την βελτίωση στην ομάδα που βλέπω και την δουλεία που γίνεται. Έδειξαν αφοσίωση οι παίκτες μου και σεβάστηκαν τον αντίπαλο. Τα έδωσαν όλα για το σύλλογο και για τους εαυτούς τους αλλά και για τον κόσμο», επισήμανε ο προπονητής της Ομόνοιας.
 
Για την μέτρια εικόνα της ομάδας του στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της Ομόνοιας εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτή η μέτρια εικόνα ήταν αποτέλεσμα της φύσης του παιχνιδιού, λέγοντας ότι έγιναν λάθη που έδωσαν ευκαιρίες στον αντίπαλο.

«Έχουμε αρκετούς καινούριους ποδοσφαιριστές που δεν προσαρμόστηκαν ακόμα και με τις καιρικές συνθήκες. Η πρεμιέρα παίζει το δικό της ρόλο», υπέδειξε ο προπονητής των πρασίνων.

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω τις ιδιαιτερότητες στις πρεμιέρες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά», είπε ο Νορβηγός τεχνικός, παραδεχόμενος ότι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών δεν ήταν όπως έπρεπε.

«Ίσως και το ότι ήταν πρεμιέρα και υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός και η πίεση. Θέλαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και ήταν πολύ καλό που τα καταφέραμε και πήραμε αυτή την σημαντική νίκη.

Λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν δημιουργήθηκε ένταση. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα είχε κατοχή αλλά δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία», υπογράμμισε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Ερωτηθείς σε ποιο ποσοστό είναι ικανοποιημένος από την πρεμιέρα της Ομόνοιας, ο προπονητής της ομάδας απάντησε τα εξής:

«Kάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σε σχέση με τα φιλικά υπάρχει η διαφορά ότι σήμερα ήταν οι βαθμοί. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω την ιδιαιτερότητα μίας πρεμιέρας.

Είναι δύσκολο να πω ποσοστό, όμως ικανοποιημένος για την αφοσίωση, την ποιότητα των παικτών και τη νίκη. Θα δείτε περισσότερα στη συνέχεια από την ομάδα».