Κόβει τον βήχα σε όσους φλερτάρουν τον Μούσα ο Τέτι

Την ώρα που τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, καθώς και της Φιορεντίνα και του Τορίνο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Ντομενίκο Τέτι ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πωληθεί ο παίκτης και πως το μόνο που σκέφτονται στον Αρχάγγελο είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης. 

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ της περασμένης Τρίτης, ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών ο Ντομένικο Τέτι δήλωσε πως το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι ήταν εξαιρετικό γιατί κρατά την μάχη της πρόκρισης ανοιχτή.

«Θα είναι δύσκολο επειδή θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ταλαντούχα ομάδα. Εμείς θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι με σεβασμό, κουράγιο και ανταγωνιστική μανία», ανέφερε.  

Για τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι  είναι μια όμορφη εμπειρία και του προσφέρει διεθνή εμπειρία. «Η εταιρεία είναι φιλόδοξη, υπάρχει η θέληση να τα πάμε καλά. Από άποψη πάθους, είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο ΑΠΟΕΛ», επισήμανε. 

Για τον Μούσα Αλ Τάμαρι και το ενδιαφέρον των Φιορεντίνα και Τορίνο, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ υπέδειξε ότι αν τα πάει καλά, είναι επειδή η ομάδα του προσφέρει τις συνθήκες.

«Είναι γρήγορος, μοντέρνος παίκτης και δουλεύει σκληρά. Δεν χρειαζόμαστε να τον πουλήσουμε, είναι παίκτης μας και δεν το σκεφτόμαστε. Σήμερα σκεφτόμαστε μόνο το ματς της Τετάρτης». τόνισε ο Ντομένικο Τέτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη