Απορρίφθηκε η πρόταση της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα έκανε την επίσημη πρότασή της για τον Νεϊμάρ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς είχε να κάνει με απλό δανεισμό, χωρίς την ύπαρξη υποχρεωτικής οψιόν για του χρόνου το καλοκαίρι.
 

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι θετική στην παραχώρηση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν θέλει να τον χάσει με μια πρόταση που δεν την ικανοποιεί απλά και μόνο επειδή θέλει να βγάλει αυτό το... βάρος από πάνω της.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα ισπανικά Μέσα η πρώτη πρόταση της Μπάρτσα που έπεσε στο τραπέζι δεν έγινε δεκτή από τους Παριζιάνους. Αυτή αφορούσε δανεισμό του Νεϊμάρ χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς, κάτι που προφανώς ήταν εκείνο που δεν άρεσε καθόλου στον γαλλικό σύλλογο για να απαντήσει αρνητικά.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι οι δύο ομάδες έχουν κόψει και τις επαφές. Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, οι συζητήσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί συνεχίζονται και υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για να ξεκλειδώσει το θέμα και να προχωρήσει η μεταγραφή. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση με κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα ως εναλλακτική λύση.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο επίσης κάνει λόγο ότι η Μπάρτσα εκτιμά τον Νεϊμάρ με ένα ποσό της τάξεως των 160 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να δώσει ως οψιόν αγοράς, αλλά με δόσεις.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει στη γωνία. Εξετάζει τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα στο θέμα του Νεϊμάρ και αν το κρίνει σκόπιμο θα μπει «σφήνα» για την απόκτησή του.

 

 

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Μικροεπεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Ε/κ στην Πάφο, συνελήφθη 44χρονος-Ζημιές στη δομή ανηλίκων
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας