«Λείπουν μόνο κάποια έγγραφα, διαδικαστικό θέμα»

Το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» συμπεριλαμβάνεται στα πέντε στάδια που δεν πήραν έγκριση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, ωστόσο από πλευράς Νέας Σαλαμίνας δεν υπάρχει ανησυχία.

Όπως κατέστησε σαφές ο Δημήτρης Λάζος οι παραλείψεις δεν αφορούν σε έργα, αλλά σε έγγραφα, τα οποία θα εξασφαλιστούν, προκειμένου η (προσωρινή) έδρα του βαρωσιώτικου σωματείου να πάρει το πράσινο φως.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Βόμβα» της Αρχής Αδειοδότησης στο παρά πέντε του νέου πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για
...το θέμα με τη μη αδειοδότηση του σταδίου: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για το «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή». Έχουμε λάβει από τις 8 Ιουλίου αυτή την επιστολή, μας έχουν παραπέμψει σε κάποια σημεία για να τα διορθώσαμε, πράγμα που πράξαμε. Απλά δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Είναι διαδικαστικό θέμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο αφού έχουν διορθωθεί όλα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος».

...την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Πάφο: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Γνωρίζετε όμως πως στην αρχή του πρωταθλήματος δεν μπορούν οι ομάδες να πιάσουν ψηλά στάνταρ. Ευελπιστούμε να παίξουμε αυτό που χρειαζόμαστε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επομένως προετοιμαζόμαστε με καθημερινές προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Μαουρίσιο στην αποστολή».