Η ανάρτηση του Απόλλωνα για τον άτυχο παρατηρητή και η κίνηση ενόψει του αγώνα

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παρατηρητή του αγώνα Απόλλων-Αούστρια Βιέννης Άνριαν Τικόμπε, που έφυγε το μεσημέρι ξαφνικά από την ζωή, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Λευκωσία, έστειλε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του Απόλλωνα.

Στην ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού, αναφέρει ότι ο θάνατος του άτυχου παρατηρητή επήλθε συνέπεια καρδιακού επεισοδίου. 

Όπως είχε μεταδώσει η omada.com.cy ο παρατηρητής βρισκόταν σε γεύμα με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα, όταν σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. 

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στην ζωή. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου πει καθήκοντα γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στην ανακοίνωση του ο Απόολωνας αναφέρει επίσης ότι, στο αποψινό αγώνα θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του Άνριαν Τικόμπε.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παρατηρητή του αποψινού επαναληπτικού ευρωπαικού
αγώνα με την Αυστρία Βιέννης, Adrian Titcombe, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (15/08), μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Πριν από την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του Adrian Titcombe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ