«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, είδαμε και χθες ότι συμβαίνουν ανατροπές...»

Παραμονές του δεύτερου αγώνα με την Αούστρια Βιέννης για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Φάνος Κιννής σχολίασε τα αγωνιστικά και μεταγραφικά δεδομένα στον Απόλλωνα.

Ο αντιπρόεδρος του λεμεσιανού συλλόγου φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Πρώτο και τοποθετήθηκε για...

...τη ρεβάνς με την Αούστρια: «Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινά από την αρχή. Πήραμε πολύ καλό αποτέλεσμα στην Αυστρία, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές προσεγγίζουν το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα. Ο προπονητής μας μετά τον αγώνα στην Αυστρία δήλωσε ότι τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον επαναληπτικό. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Είδαμε και χθες ότι συμβαίνουν ανατροπές».

...την παρουσία του κόσμου: «Είναι δύσκολη ημέρα. Από τις πιο μεγάλες αργίες στην Κύπρο. Ελπίζουμε ότι όσοι έμειναν στην Κύπρο για διακοπές να έρθουν στο ΓΣΠ να στηρίξουν την ομάδα. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με λίγο κόσμο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ελπίζουμε η ομάδα να έχει τους φίλους της στο πλευρό της».

...το ναυάγιο με τον Νίκολας Καρέκα: «Είναι οριστικό και προχωράμε στις επόμενες επιλογές για να ενισχύσουμε την ομάδα. Συμφωνήσαμε, στην πορεία η ομάδα του άλλαξε κάποιους όρους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε και δεν πρόκειται να μπούμε με κανένα σε παζάρια. Πολύ σύντομα πιστεύω θα τελειώσουμε και το θέμα του επιθετικού».

...το αν θα ανοίξει παράθυρο ενίσχυσης σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους: «Αν μπούμε στους ομίλους, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, αλλά σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο. Αν ζητήσει κάτι ο προπονητής θα προχωρήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: