«Ποιότητα που συγκρίνεται με αυτήν της ομάδας του 2011/12»

Για το dna του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Καραμπάχ, την τόλμη της διοίκησης, τη συνεισφορά του Τόμας Ντολ αλλά και τα επικείμενα παχνίδια με τον Άγιαξ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τοποθετήθηκε ο Τάκης Αντωνίου.

Ο παλαίμαχος άσος των πρωταθλητών φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και μίλησε για...

...το dna του ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι εύκολο να πας και να κερδίσεις εκτός έδρας μια ομάδα, η οποία έχει ποιότητα και παραστάσεις. Υπάρχει η ιστορία της ομάδας που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια. Έχει δημιουργήσει ένα όνομα ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Πραγματικά δεν είναι τυχαίο που πουλάει ποδοσφαιριστές. Τολμά και πληρώνει αυτή η διοίκηση για να φέρνει παίκτες με προοπτική».

...τις συχνές αλλαγές προπονητών: «Ο ΑΠΟΕΛ εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται να ευνοείται από τις αλλαγές των προπονητών. Το αρνητικό είναι τα τελευταία χρόνια δεν βρήκε ένα προπονητή, ώστε να μείνει στην ομάδα για μερικά χρόνια και να της δώσει το στίγμα του. Όμως από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έρχονται και δικαιώνονται αυτοί που προχωρούν στις αλλαγές, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. »

...το πλάνο του Ντολ: «Έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ο κύριος Ντολ και πλέον η ομάδα μας είχε να ανταγωνιστεί ένα περίπου ισάξιο αντίπαλο. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί στην ποιότητα έναντι της Καραμπάχ. Δεν είναι τυχαίο που καταφέραμε να τους κερδίσουμε με απλές και λογικές κινήσεις».

...τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ είναι ομάδα άλλων ταχυτήτων. Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει λίγο χρόνο με τον νέο προπονητή. Ένας καλά οργανωμένος ΑΠΟΕΛ γιατί όχι να μην το κυνηγήσει. Η ποιότητα που έχει η ομάδα μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα που είχε η ομάδα του 2011-12».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: