Αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φυγή Τραμετσάνι ο Πετρίδης

Χαρούμενος όπως ήταν αναμενόμενο εμφανίστηκε με το πέρας της σπουδαίας πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ ψτου Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πρόδρομος Πετρίδης. 

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, επεσήμανε ότι πίστευαν στην ομάδα αν και γνώριζαν τις δυσκολίες. 

Την ίδια ώρα, ο Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε και στην αλλαγή του προπονητή, για να υπογραμμίσει ότι οι αλλαγές γίνονται την κατάλληλη στιγμή. 

Αναλυτικά:

«Το πιστεύαμε αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας με τα παιδιά και έχοντας υπόψη τα όσα ζήσαμε αυτήν την εβδομάδα, δικαιωνόμαστε εμείς για την επιλογή μας και ο προπονητής για τις αλλαγές στο σύστημα. Παίξαμε σε μιαν καυτή έδρα απέναντι σε έναν σπουδαίο και έμπειρο αντίπαλο αλλά εμείς όπως ξέρει το ΑΠΟΕΛ πήραμε αυτό που θέλαμε.

Πιστεύω ότι οι αλλαγές γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν σας κρύβω ότι συνεδριάσαμε μετά τη Σουτζέσκα και θέσαμε θέμα προπονητή αλλά είπαμε να το αφήσουμε άλλο ένα παιχνίδι. Δουλέψαμε και βρήκαμε τη λύση εκείνη η οποία μας δικαίωσε. Προσπαθώ να μην εξωτερικεύω το άγχος μου διότι αυτό μεταφέρεται και στην ομάδα.

Με τον Ντολ είχαμε επικοινωνία και παρακολούθησε τους τρεις φετινούς αγώνες και μπήκε άμεσα στο πετσί του ρόλου. Το πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ το παρακολούθησε από την τηλεόραση και όχι το γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: