Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ: Μεγάλη η διαφορά με την Παρί

Η επιθυμία του Νεϊμάρ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη. Η επιθυμία της Μπαρτσελόνανα τον πάρει πίσω από την Παρί επίσης. Το γεγονός ότι δεν έχει μέλλον στο Παρίσι μετά και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών στην πρεμιέρα της Ligue 1 είναι επίσης δεδομένο.

Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο Παρίσι, ώστε να συζητήσει με τον Λεονάρντο, τεχνικό διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι απαιτήσεις της Παρί κυμαίνονται στα 250 εκατ. ευρώ για να έναν παίκτη που είχαν αποκτήσει για 222.

Στο Παρίσι, όμως, γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή καμία ομάδα δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το ποσό. Έτσι, από την αρχή ήταν ανοιχτή σε μία συμφωνία που θα περιλάμβανε και έμψυχα ανταλλάγματα. Και εδώ είναι που περιπλέκονται ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Το όνομα του Κουτίνιο βρίσκεται στο τραπέζι και εκεί δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Η Παρί τον θέλει, η Μπαρτσελόνα όχι και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει στην Γαλλία. Η πρώτη πρόταση των Καταλανών ήταν για 80 εκατ. ευρώ συν τον Βραζιλιάνο. Απορρίφθηκε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα από την Ισπανία, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης, όμως, φέρεται να μην έχει κανένα ενδιαφέρον να φύγει από την Βαρκελώνη και όπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo ακόμη και οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν, εκείνος δεν πρόκειται να υπογράψει. Ο Σεμέντο είναι ένας παίκτης που θέλει η Παρί, αλλά δεν παραχωρεί η Μπαρτσελόνα, ενώ προς το παρόν δεν έχει συμπεριληφθεί στις διαπραγματεύσεις ο Ντεμπελέ, που φέρεται να ενδιαφέρει τον Τούχελ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ντόρτμουντ. Μαζί με 2 παίκτες οι Παριζιάνοι φέρονται να ζητούν και 100 εκατ. ευρώ...

Το νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα συναντηθούν οι πρόεδροι Μπαρτομέου και Αλ Κελαϊφί, όμως από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ μεγάλη. Αυτό, διότι όποια η Παρί ανεβάζει την τιμή σε περίπτωση που στη συμφωνία συμπεριληφθούν έμψυχα ανταλλάγματα. Η τρίτη πρόταση της Μπαρτσελόνα αφορά σε δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που προς το παρόν δεν δέχεται η Παρί.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Κακός δαίμονας τα αδιάκοπα φλας των καμερών-Στα... κάγκελα οι οδηγοί, ψάχνουν τη φόρμουλα στη Βουλή
Η τελική μάχη στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Τα δύο στρατόπεδα, οι παραδοξότητες και ο μοναδικός ηττημένος