«Δεν έπρεπε να πάρω έπαινο για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Καραμπάχ. 

Όπως επεσήμανε ο Γερμανός προπονητής, «η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κανονικά δεν έπρεπε να πάρω έπαινο για σήμερα, όλη η ομάδα δούλεψε».

Αναλυτικά:

Για το αν περίμενε έτσι την Καραμπάχ: 

«Ναι, δεν την είδα όμως εντός έδρας. Το σημαντικό είναι τι κάναμε εμείς, ήταν δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο μέρος μπορούσαν να σκοράρουν, έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις ο Μπέλετς. Είναι φανταστική βραδιά για τον σύλλογο».

Για το αν μπορούσε να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ χωρίς το πέναλτι: 

«Δεν πιστεύω πως ήταν καθοριστικό. Σήμερα παίξαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είδα τους παίκτες μου να θέλουν να σκοράρουν, είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, ισορροπήσαμε μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Είδα απίστευτο πνεύμα μεταξύ των παικτών μου».

Για τον αγώνα: 

«Σήμερα πιστεύω πως παίξαμε με καρδιά, ήμασταν γενναίοι. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, ανοίξαμε διαδρόμους και ελέγχαμε τον αγώνα. Κάναμε καλές αποκρούσεις, είναι σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε γκολ και σιγά σιγά καταφέραμε να προκριθούμε».

Για την δική του συμβολή: 

«Δουλεύω με την ομάδα τις τελευταίες 4-5 μέρες. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κανονικά δεν έπρεπε να πάρω έπαινο για σήμερα, όλη η ομάδα δούλεψε. Είναι φανταστικό για μένα που είμαι εδώ και παλεύω για τους ομίλους. Μιλάω καθημερινά με τον πρόεδρο, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και ευχαριστώ και τον Τέτι για την δουλειά που έχει κάνει».