Απίστευτη αποθέωση Τραμετσάνι σε Αλωνεύτη-Οι 236 προπονήσεις ενός 36χρονου

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, σχετικά με τη συμπεριφορά του Στάθη Αλωνεύτη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Ο Ιταλός κόουτς είπε ότι παρόλο που δεν αγωνίζεται ως βασικός ο Κύπριος εξτρέμ, έχει δείξει το πνεύμα της ομάδας ακόμη και όταν δεν παίρνει καθόλου λεπτά συμμετοχής.

«Έχουμε 19 παίχτες και αφήσαμε 11 στη Λευκωσία. Σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν όμως αυτό δεν είναι δυνατό, αν ρωτήσετε έναν παίκτη αυτό θα σας πει. Ο Στάθης που κάθεται εδώ πέρα είναι το καλύτερο παράδειγμα, είναι απίστευτος άνθρωπος. Με τον Στάθη κάναμε 236 προπονήσεις και δεν έχασε ούτε μια παρόλο ότι είναι 36χρονών. Είναι απίστευτος επαγγελματίας. Δέχθηκε να δώσει το 100% των δυνάμεών του ακόμη και όταν δεν παίζει. Αυτό με κάνει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Το πνεύμα που έχει η ομάδα είναι ότι θέλει να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο Πάολο Τραμετσάνι. 
 
Ο Στάθης Αλωνεύτης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στη συνέντευξη Τύπου και έδωσε από τη δική του οπτική γωνία τι πρέπει να γίνει για να κάνουν βήμα πρόκρισης στο αυριανό (23/7) παιχνίδι.

Για τον πρώτο αγώνα: «Να σας εκμυστηρευτώ πως στο λεωφορείο αυτό λέγαμε, να μην πάθουμε όπως πέρσι. Δουλέψαμε στην προετοιμασία, στη Λευκωσία και με τις οδηγίες του προπονητή μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ. Είναι καλή ομάδα, την έχουμε διαβάσει, την ξέρουμε».

Για τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι νέοι αλλά είναι πολύ καλοί για να βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να μας βοηθήσουν, είναι δύσκολη η προσαρμογή όμως εμείς οι παλιοί θα τους δείξουμε τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: