Δεν πέρασε το τεστ o Παναθηναϊκός-Aνεπίσημο ντεμπούτο ο Κολοβός

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μπέρσοτ με τους πράσινους να μην περνάνε το συγκεκριμένο τεστ, σε αντίθεση με το ματς με τη Φέγενορντ,  και να δείχνουν πως είχαν το μυαλό τους στο σπουδαίο φιλικό της Δευτέρας με τον Άγιαξ.

Το τριφύλλι έδειξε κακό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πλήρωσε τα λάθη που έκανε αλλά και τη συνοχή που δεν είχε κυρίως στα πρώτα 60 λεπτά όπου αγωνίστηκε ουσιαστικά η ομάδα Νέων.

Το γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Βέργος ενώ στα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήταν το ντεμπούτο του Κολοβού, με μόλις μια προπόνηση, αλλά και η πρώτη παρουσία των Κόναν και Βαγιαννίδη.

Aνεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Κολοβός, μετά τη μεταγραφή του από την Ομόνοια. Ο Ελλαδίτης ήταν ανάμεσα στις μαζεμένες αλλαγές που έγινεν από τον Γιώργο Δώνη στο 62'. O τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έχει κάνει προετοιμασία, είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του».

ΜΠΕΡΣΟΤ: Πρισινένκο, Σεντ Λουί, Χολτσχάουερ, Μας, Πλακά, Μπρόνιο (84' Ντιντουί), Ρέντα, Βανχάμελ, Λεγιόβι, Σέγκερς, Βογκορόφσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης (62' Χριστογεώργος), Αποστολάκης (62' Βαγιαννίδης), Θεοχάρης (62' Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (62' Κολοβέτσιος), Ζαγαρίτης (62' Ινσούα), Αλεξανδρόπουλος (62' Κουρμπέλης), Αθανασακόπουλος (62' Δώνης), Σερπέζης (62' Μπουζούκης), Εμμανουηλίδης (62' Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (62' Κολοβός), Βέργος (62' Κόναν).

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις