Στο φως συνομιλίες της 19χρονης με ύποπτο και το βίντεο μετά την καταγγελία

Μέρος των συνομιλιών της 19χρονης κοπέλας που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δώδεκα Ισραηλινούς φέρνει στο φως το κανάλι News 13.
 
Σύμφωνα με τα μηνύματα που αντάλλαξε η 19χρονη με έναν εκ των νεαρών με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, συχνά αντάλλαζαν μηνύματα για το που βρίσκονται και το πότε θα συναντηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σχέση της 19χρονης με ύποπτο, η παραδοχή των δύο, τα βίντεο και ο ξυλοδαρμός

Ενδεικτικά σε ένα μήνυμα ο νεαρός από το Ισραήλ έστειλε στην 19χρονη ότι την σκέφτεται και πως την είδε στο μπαλκόνι του δωματίου της. Οι δύο νέοι φαίνεται μάλιστα να έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν το βράδυ.
 
Σε άλλο μήνυμα οι δύο νεαροί ανταλλάζουν μηνύματα για το που βρίσκονται με την 19χρονη να απαντά πως βρίσκεται στον δρόμο για το ξενοδοχείο της.
 
Μάλιστα το συγκεκριμένο κανάλι φέρνει στο φως και βίντεο από το δωμάτιο όπου έλαβε χώρα το συγκεκριμένο περιστατικό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο νεαροί, οι οποίοι ενοικίασαν το συγκεκριμένο δωμάτιο μετά το περιστατικό, βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χρησιμοποιημένο προφυλακτικό αλλά και διάφορα εμφιαλωμένα ποτά, τα οποία δεν ανήκουν στους ίδιους.

 
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Channel 13, η Βρετανίδα φέρεται να είπε στους ανακριτές της Αστυνομίας ότι «ο ένας από αυτούς με κρατούσε, μετά είδα τουλάχιστον 12 πρόσωπα… Για μία ώρα περίπου, ο ένας μετά τον άλλον… Και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, συνάντησα φίλους και με πήραν μισόγυμνη στην κλινική».
 

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»