«Σχετικά πλήρεις αυτές οι γραμμές, το βάρος έχει ριχθεί στη...»

Τέσσερις μέρες στην Ολλανδία συμπληρώνει η Ανόρθωση, η οποία θα δώσει την Παρασκευή (19/7) και το πρώτο της φιλικό στο Μιλ, όπου πραγματοποιεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της.

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας και τα νέα από το μεταγραφικό μέτωπο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης τοποθετήθηκε για...

...την προετοιμασία: «Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα. Είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από τα επίσημα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Ανόρθωσης. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε ιδανικές καιρικές συνθήκες. Σήμερα υπάρχει πρωινή προπόνηση. Σήμερα θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό με τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Θεωρώ πως ο προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όλα βλέπει μέχρι στιγμής».

...τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κατσιαράβα είναι απόλυτα έτοιμος και προπονείται. Ο Οκριασβίλι ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι πιθανό να μείνει προληπτικά εκτός στο σημερινό παιχνίδι. Πολύ πιθανό να μείνει εκτός και ο Μάριος Νικολάου, περισσότερο για προληπτικούς λόγους».

...τους Στυλιανού και Αρτυματά: «Βρίσκονται σε καλύτερη ετοιμότητα από τους άλλους παίκτες. Αυτή τη στιγμή ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και φαίνεται να ενσωματώνονται πολύ γρήγορα στην ομάδα και στη φιλοσοφία του προπονητή».

...το αν θα μεταδοθεί ζωντανά το φιλικό: «Γίνεται μια συνάντηση με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για το πόσο θα μεταδοθεί ζωντανά από τον κανάλι της στο youtube. Θα ενημερώσουμε εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη».

...το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μανθάτη: «Πάγια θέση της επιτροπής προγραμματισμού είναι να αναφερόμαστε σε παίκτες με τους οποίους θα προκύψουν συμφωνίες. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με πάρα πολλούς παίκτες. Εφόσον προκύψει συμφωνία καλώς θα το συζητήσουμε. Προτιμούμε να μην πούμε κάτι περισσότερο».

...τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Μετά και την έλευση του Αρτυματά, η αμυντική και η μεσαία γραμμή είναι σχετικά πλήρεις. Το βάρος έχει ριχθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Υπάρχουν δυο κενές θέσεις κοινοτικών όμως υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τις επίσημες μας υποχρεώσεις».

...τη διάθεση των διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 3200 διαρκείας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί δείχνει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της ομάδας. Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουν δίπλα μας και να πιστέψουν σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται».