«Χωρίζουν» τη Δευτέρα Απόλλωνας και ΑΕΚ-Tα δεδομένα για την κλήρωση

Με δύο νίκες, αμφότερες με μηδέν παθητικό, Απόλλωνας και ΑΕΚ έφεραν σε πέρας τις αποστολές τους στον α' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις τους με Σάμροκ Ρόβερς και Λέφσκι Σόφιας αντιστοίχως.

Πριν όμως το πρώτο παιχνίδι τους στον β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και οι δύο θα μετάσχουν στην κλήρωση του γ' προκριματικού, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (22/7) στη Νιόν της Ελβετίας.

«Κυανόλευκοι» και «κιτρινοπράσινοι» ήταν στο γκρουπ των ισχυρών στις κληρώσεις των πρώτων δύο γύρων, πλέον όμως οι δρόμοι τους... χωρίζουν.

Ο σύλλογος της Λεμεσού θα είναι εκ νέου στους ισχυρούς της κλήρωσης, ενώ ο αντίστοιχος της Λάρνακας θα είναι οριακά (τρίτη πιο ισχυρή ανάμεσα) στους ανίσχυρους, όπως θα είναι και η ΑΕΛ, σε περίπτωση πρόκρισής της επί του Άρη Θεσσαλονίκης,

Αυτό σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα κληρωθεί σίγουρα με ομάδα που κέρδισε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ΑΕΚ (κι ενδεχομένως ΑΕΛ) ενδέχεται να κληρωθούν με μία από τις δύο ομάδες που θα αποκλειστούν από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών στον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.