Αποχωρήσεις από τον Αρχάγγελο…

Αντί Σλοβακία ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη (23/07) θα αγωνιστεί στο Μαυροβούνιο απέναντι στην Σουτιέσκα που πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τη Σλόβαν Μπρατισλάβα. Επιπλέον, οι γαλαζοκίτρινοι τη Δευτέρα θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.
 
Παράλληλα, όμως, με την αναμονή για τις επίσημες υποχρεώσεις, συνεχίζεται η προσπάθεια για ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.
 
Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι οι εξής ξένοι-κοινοτικοί: Μπέλετς, Ρόμο, Βάτερμαν, Μιχαΐλοβιτς, Λαφράνς, Ζαοζίνιο, Σάβιτς, Βούρος, Βιντιγκάλ, Γιάκολις, Σόουζα, ντε Βινσέντι, Μάτιτς, Γκέντσογλου, Χαλένιους, Ρέζα, Ζαχίντ, Μπέζιακ, Χάνι, Τάμαρι, Πάβλοβιτς, Άλεφ.
 
Οι Χάνι, Τάμαρι και Βιντιγκάλ θα εγγραφούν στον κατάλογο β’.
 
Για τη λίστα της UEFA, που τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να δώσει ο ΑΠΟΕΛ, η κάθε ομάδα δικαιούται να δηλώσει 17 ξένους-κοινοτικούς, με την υποσημείωση ότι και ο Γιώργος Εφραίμ λογίζεται ως κοινοτικός στην Ευρώπη.
 
Όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις, σύμφωνα με την προκήρυξη η κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της 15 ξένους-κοινοτικούς.
 
Έτσι, θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι, αλλιώς απλά θα γεμίζουν το ρόστερ χωρίς να έχουν την ευχέρεια να αγωνιστούν. Ο πρώτος θα είναι ο Ζαχίντ που είναι κοντά στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.
 
Στην έξοδο φαίνεται να είναι και ο Ρόμο με δεδομένο ότι αποκτήθηκε ο Μπέλετς και ανανεώθηκε το συμβόλαιο στον Βάτερμαν, άρα δεν λογαριάζεται για πρώτος τερματοφύλακας κάτι που δεν ενθουσιάζει ούτε τον ίδιο. Από τον Αρχάγγελο αναμένεται να αποχωρήσει και ο Ρέζα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ