Θέλει να κάνει «31» ο Απόλλωνας

Πριν από μία εβδομάδα, στη Μαριούπολη, έκανε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα. Το 2-0 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας επιβεβαίωσε πως ο Απόλλωνας είναι το ακλόνητο φαβορί για παρουσία στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη Λιθουανία ο λεμεσιανός σύλλογος πανηγύρισε το δέκατο «διπλό» και συνολικά την 30ή νίκη του στην Ευρώπη. Απόψε στο ΓΣΠ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα επιδιώξει να πάρει την 31η και να «σφραγίσει» επιβλητικά τη 19η πρόκρισή του στις διοργανώσεις της UEFA.

Ο 42χρονος τεχνικός έχει επίσης τη δυνατότητα να διευρύνει το εκπληκτικό προσωπικό του σερί, το οποίο τον θέλει να μετρά επτά συναπτές προκρίσεις σε ισάριθμα διπλά νοκ άουτ στην Ευρώπη από τη μέρα που ανέλαβε τον Απόλλωνα.

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν σίγουρα διαφορετική ενδεκάδα από αυτήν της περασμένης Πέμπτης, καθώς είναι τραυματίας ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Διαθέσιμος για πρώτη φορά είναι ο νεοφερμένος Γιάννης Γιαννιώτας.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση πρόκρισης ο Απόλλωνας στον β' προκριματικό γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Μπραν-Σάμροκ Ρόβερς (σ.σ. πρώτος αγώνας 2-2).