Πρόβλημα στο γόνατο ο Γκόμεθ

Τρεις ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν ή δεν έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας της Ομόνοιας στην Πολωνία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πέραν του Κωνσταντίνου Παναγή (ατομικό πρόγραμμα) και Μαρίνου Τζιωνή (μέρος του κανονικού προγράμματος), ο Ζόρντι Γκόμεθ προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο, καθώς αντιμετωπίζει κάκωση στο γόνατο που τον καθιστά αμφίβολο και για το φλικό με την Μπεϊτάρ την Πέμπτη (18/7, 19:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση
«Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα παρουσίας της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Mistral”, στο Gniewino της Πολωνίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Μαρίνος Τζιωνής μέρος του κανονικού προγράμματος και εξειδικευμένη ατομική προπόνηση, ενώ ο Γιόρντι Γκόμεθ προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο λόγω κάκωσης στο γόνατο.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του “Mistral”, θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την PrimeTel».