«Ένα εκατομμύριο και 30% των δικαιωμάτων του παίκτη!»

Ο ουρανός με τα άστρα θα είναι, κατά τα φαινόμενα, η επόμενη απαίτηση της Σάντος για την πώληση του Καζού. Αυτό τουλάχιστον τεκμαίρεται από τη γνωστοποίηση των όρων της προς την Μπράγκα για τη μεταγραφή του παίκτη.

Μολονότι κινδυνεύει άμεσα να χάσει τον παίκτη δίχως να εισπράξει το παραμικρό αντίτιμο, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του 2019 και έχει αποκτήσει ήδη το δικαίωμα να συμφωνήσει και να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του, η Σάντος παρουσιάζεται αμείλικτη στις διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους.

«Η Σάντος δεν είναι ο... Άγιος Παντελεήμων. Ο σύλλογος δεν γίνεται να χάσει τον κυριαρχικό του ρόλο. Ήθελαν (σ.σ. οι άνθρωποι της Μπράγκα) να πληρώσουν €200.000, αλλά η Σάντος θέλει €1.000.000 συν το 30% των οικονομικών δικαιωμάτων», αποκάλυψε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ζοζέ Καρλος Πέρες, στην Gazeta Esportiva.

Τούτων δοθέντων η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία ο Καζού, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, φαντάζει επί του παρόντος εξαιρετικά δυσοίωνη.