Το ξεχωριστό αντίο του Σάβιτς: Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά...

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Ερυθρό Αστέρας, ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 

Αναλυτικά:

«Πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη! Εσείς και όλοι οι άλλοι! Μεγάλωσα μαζί σας, άρχισαν να τραγουδούν για σένα! Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε μια ευκαιρία, ένα προνόμιο να φορέσω και να υπερασπιστώ αυτό το ιερό σήμα και το κόκκινο και το λευκό!

Να είμαι εκπρόσωπος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! Να είμαι ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου που εισήγαγε τον Ερ. Αστέρα στο Champions League, μαζί με τους συμπαίκτες, το επαγγελματικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να πραγματοποιήσω σχεδόν όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας, να κερδίσω και να σηκώσω τρόπαια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια! Διοίκηση, προπονητής, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που απασχολούνται στο σύλλογο, οπαδοί! Φεύγω με περηφάνια, γιατί με τη συμπεριφορά, την αφοσίωση και τα παιχνίδια δικαιολόγησα την εμπιστοσύνη όλων σας!

Θα χάσω το πνεύμα του maracana, τη στιγμή που θα βγούμε από τη σήραγγα και θα φωνάξουμε δυνατά AJMO CIGANI. Όλα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ενέργεια και την αγάπη που μου δείξατε και που σας έδειξα! Αγάπη και αγάπη! Αυτή είναι η πιο μεγάλη μου επιτυχία! Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά πήρατε και πάλι έναν από σας! Κρατήστε και υπερασπιστείτε το Αστέρι μας όσο καλύτερα μπορείτε! ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Δειτε Επισης

Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο