Η Ανόρθωση παρουσίασε την Cablenet ως τηλεοπτική της στέγη

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης (27/6) η Ανόρθωση εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Cablenet, η οποία θα είναι η τηλεοπτική της στέγη ως το 2024.

Το σύλλογο της Αμμοχώστου εκπροσώπησαν οι Ευγένιος Χαμπουλλάς (πρόεδρος της εταιρείας) και Σάββας Πηλακούτας (εκπρόσωπος Τύπου), ενώ από πλευράς Cablenet παρευρέθησαν οι Νικόλας Σιακόλας (CEO) και Περικλής Θεοδωρίδης (εμπορικός διευθυντής).

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και την ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε η Cablenet στην Ανόρθωση για να μπουν οι βάσεις για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία με στόχο να υπάρξουν οφέλη και για τους δυο οργανισμούς. Θέλω να τονίσω ότι σε μια περίοδο που οι ποδοσφαιρικές εταιρείες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα οικονομικά τους, η παρουσία εταιρειών όπως η Cablenet είναι τεράστιας σημασίας. Καλώ τον κόσμο της Ανόρθωσης και τα μέλη μας να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη. Υπάρχουν πολλά οφέλη όσον αφορά την τηλεφωνική επικοινωνία , το διαδίκτυο και την τηλεόραση», δήλωσε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.


«Αρχίζει μια νέα σχέση αμοιβαίας εκτίμησης. Πρόθεης μας είναι να στηρίζουμε τον αθλητισμό. Θα είμαστε δίπλα στην Ανόρθωση και τον κόσμο της. Αναγνωρίζουμε την προοπτική που υπάρχει και κάθε επιτυχία της Ανόρθωσης θα είναι επιτυχία και της Cablenet. Είμαστε πολύ επιλεκτικοί όσον αφορά τις συνεργασίες μας. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ανόρθωσης που μας εμπιστεύτηκε και ευχόμαστε να έχει μια πετυχημένη χρονιά. Η συνεργασία αφορά τα επόμενα πέντε έτη και δεν θα αφορά μόνο τα τηλεοπτικά. Περισσότερα θα ανακοινωθούν αργότερα», τόνισε ο Περικλής Θεοδωρίδης.