«Πετά» ο Άλεφ, έρχεται ο Ζοαοζίνιο, υπάρχει αντί-Νατέλ

Για όλα τα τρέχοντα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού τοποθετήθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς και στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ στον Super Sport FM 104.0 για...
...τη μεταγραφή Άλεφ: «Βλέπουμε το σύνολο των μεταγραφικών κινήσεων, έχοντας στόχο να προσθέσουμε ποιότητα. Έχουν γίνει μεταγραφές που υπάρχει προοπτική να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα έχει βάθος, ποιότητα και εναλλακτικές και να είναι βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι. Η χημεία είναι πολύ σημαντικό συστατικό. Αυτό είναι που δουλεύεται στην προετοιμασία. Πέραν από τον Άλεφ, που θα αναχωρήσει στις 18:00 για την Αυστρία, οι υπόλοιποι είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσει ο κόσμος ότι, αν κάνεις μεταγραφή στις 20 Ιουνίου και όχι στις 25 Μαΐου δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να είναι παρών στην προετοιμασία. Σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει. Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να αξιολογήσεις μεταγραφές. Ο κ. Τέτι κοίταζε την αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να προκύψουν ονόματα που δεν ήταν στο τραπέζι. Είχε στόχο να προσθέσει ποιότητα και εναλλακτικές επιλογές, όπως προέκυψε με την περίπτωση του Καζού».

...τον Ζοαοζίνιο: «Ναι, περιμένουμε να ολοκληρώσουμε τα διαδικαστικά για να τον ανακοινώσουμε. Προσθέτουμε εμπειρία, είναι ένας ποδοσφαιριστές με γεμάτες συμμετοχές».

...τον Νατέλ: «Υπάρχει εναλλακτική, όμως δεν έχει κλείσει το θέμα».

...το αν βρήκαν εμπόδια για τη μεταγραφή Άλεφ: «Όταν όλες οι πλευρές θέλουν να συνεργαστούν, δεν παίζει ρόλο τίποτα άλλο. Ο ΑΠΟΕΛ δίνει ευκαιρία σε κάθε ποδοσφαιριστή να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στο πιο ψηλό επίπεδο».

...τον Μοράις: «Υπάρχει θέμα συζητήσεων. Ο Νούνο είναι Μόνο ΑΠΟΕΛ και, όταν υπάρχει κατάληξη, θα ανακοινώσουμε».

...την κάρτα φιλάθλου: «Σέβομαι απόλυτα τον κ. Μιχαηλίδη. Η τοποθέτηση του στην προεδρία θα πρέπει να είναι σημαδιακή για πάρα πολλές σημαντικές αποφάσεις και τομές. Απλά να αναφέρω ότι είχαμε πει για αναστολή πριν εφαρμοστεί η κάρτα. Επίσης η εκστρατεία έπρεπε να γίνει πριν εφαρμοστεί η κάρτα. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώση του για το νομοσχέδιο με την τροποίηση, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πάει το αρχείο στα σωματεία. Ποτέ δεν μας κοινοποιήθηκε το νομοσχέδιο που πήγε στη νομική υπηρεσία. Έχουμε εξετάσει πολύ αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος πρέπει να έχει ένα κώδικα συμπεριφοράς, αν θέλει να παρακολουθεί το ποδόσφαιρο όπως θέλει».

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία