Τελεσίδικη απόφαση για Καζού-Ανακοίνωση από τον ίδιο για το μέλλον του

Την ίδια ώρα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον αντι-Καζού και συγκεκριμένα για τον Ζοαοζίνιο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη Σάντος, όπου και ανήκει. 

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazeta Esportiva σχολίασε αρχικά το ενδιαφέρον του προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, για την παραμονή του στην ομάδα. «Νιώθω χαρούμενος για το ενδιαφέρον του κόουτς,  Χόρχε Σαμπάολι. Ο Χόρχε και ο Φελίπε Τζόναθαν κάνουν εξαιρετική δουλειά και είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θέλω να προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να είμαι διαθέσιμος στην ομάδα», ανέφερε ο Καζού.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις εμπειρίες του στους γαλαζοκίτρινους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος στον ΑΠΟΕΛ. Κατάφερα να εδραιωθώ στην ενδεκάδα και αγωνίστηκα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι είμαι πιο ώριμος με περισσότερες εμπειρίες στις αποσκευές μου και είμαι έτοιμος να διεκδικήσω θέση στην ομάδα και να βοηθήσω τη Σάντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: