«Θέλω να κερδίσω σήμερα, πρέπει να πάρουμε τίτλους»

Το παρασκήνιο, αλλά και τους λόγους της μεταγραφής του από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση αποκάλυψε ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα. Είναι μεγάλη τιμή, δόξα τον θεό είμαι στην Ανόρθωση τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά στον Active ο 33χρονος κυπριοποιημένος Πορτογάλος, ο οποίος ακολούθως μίλησε για...

...το λόγο που δέχθηκε να υπογράψει στην Ανόρθωση:«Σίγουρα πρέπει να πιστεύουμε. Ο κόουτς θα κάνει καλή ομάδα, αυτός είναι ένας λόγος που υπέγραψα στην Ανόρθωση, ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να φέρνουμε νίκες στην ομάδα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κόουτς, μου είπε ότι με ήθελε πολύ, ξέρει τον τρόπο που δουλεύω. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τον σεβασμό του κόσμου και είναι σημαντικό να δείνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Έτσι αποφάσισα να πάω στην Ανόρθωση».

...τη σχέση του με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Μου αρέσει η νοοτροπία του και ήταν ο κύριος λόγος που με έκανε να υπογράψω στην Ανόρθωση. Όλοι πρέπει να είμαστε με τον ίδιο στόχο και την ίδια νοοτροπία για να μπορέσουμε να παλέψουμε για την Ανόρθωση».

...την περσινή σεζόν της Ανόρθωσης: «Όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα, ήταν παράξενο για μένα να βλέπω την Ανόρθωση εκτός εξάδας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια χρονιά ξανά η Ανόρθωση».

....τη Νέα Σαλαμίνα: «Ευχαριστώ όλους στη Νέα Σαλαμίνα, τον Μάκη, τον Σάββα, την διοίκηση και τον κόσμο τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θα είναι το καλύτερο για σένα».

...το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Ανόρθωση: «Δεν σκέφτομαι ποτέ, που θα πάω και τι θα κάνω. Κάθε προπόνηση βλέπω ξεχωριστά. Θέλω να κερδίσω σήμερα, αύριο και να δούμε τι θα γίνει. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τίτλους για την Ανόρθωση».

...το πότε θα έρθει στην Κύπρο: «Θα είμαι πίσω το Σάββατο και θα είμαι στην πρώτη. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι φανταστικός και περιμένω να μας στηρίξει».
 

ΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: