Μισοτιμής πουλάει στον ΑΠΟΕΛ τον Καζού η Σάντος!

Επικίνδυνα έχει αρχίσει να αδειάζει η κλεψύδρα για τη Σάντος σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Καζού. Σε δέκα μέρες ο Βραζιλιάνος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκειάς του, δίχως ο σύλλογός του να εισπράξει την παραμικρή αποζημίωση.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Σάντος ως το τέλος του 2019, συνεπώς μπορεί από την 1η Ιουλίου να έλθει σε συμφωνία με τον νέο εργοδότη του, στον οποίο ωστόσο θα μπορεί ν' αγωνιστεί από τον Ιανουάριο του 2020. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον ποδοσφαιριστή τσάμπα, η Σάντος επιδιώκει στο παρά πέντε να τον πωλήσει... κοψοχρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λόγω Μιχαΐλοβιτς ο Τραμετσάνι έγινε... «ένας ηλίθιος μπάσταρδος»!

Μέχρι και πριν ένα μήνα τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία συμφωνούσαν πως ο σύλλογος ήθελε να δώσει τον Καζού τουλάχιστον στην τιμή αγοράς του, δηλαδή 1,5 εκατ. ρεάλ. Όπως όμως αποκαλύφθηκε μετά την επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ (ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10% συν μπόνους επίτευξης στόχων) η Σάντος στοχεύει πλέον να εισπράξει έστω και τα μισά, δηλαδή 800.000 ρεάλ, τα οποία αντιστοιχούν σε €190.000!

Μένει να φανεί, αν οι πρωταθλητές Κύπρου είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτά τα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή ή το ενδιαφέρον τους έχει στραφεί πλέον στην απόκτηση του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος μπορεί να παίξει στην ίδια θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: