Τα 76+6 εισιτήρια και οι 3-4 μεταγραφές της ΑΕΛ

Για την κλήρωση με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, την προετοιμασία, τις διοικητικές εξελίξεις και τον προγραμματισμό στην ΑΕΛ τοποθετήθηκε η Αριάδνη Γενεθλίου.

Η εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για...

...τον αγώνα με τον Άρη: «Δεν μπορώ να πω πως ήταν ευχάριστο το άκουσμα του αντιπάλου. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με δυνατή έδρα, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως πάμε σε κοντινό προορισμό, δεν θα έχουμε πρόβλημα με τις διαδικασίες. Είναι κάτι το ευχάριστο για τους οπαδούς μας, έχουμε και οργανωμένους εκεί. Έχουν ξεκινήσει τα διαδικαστικά, πολύς κόσμος έχει κλείσει εισιτήρια. Σήμερα θα μας αποσταλούν οι επίσημες ημερομηνίες, αν και είναι πολύ δύσκολο αυτές να αλλάξουν. Θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τα διαδικαστικά του αγώνα τις επόμενες ώρες. Ο Άρης δικαιούται 1500 εισιτήρια για τον αγώνα της Κύπρου».

...την προετοιμασία: «Θα ξεκινήσει 24 Ιουνίου η προετοιμασία με τα εργομετρικά για δύο εβδομάδες. Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για ανοικτή προπόνηση, αλλά είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Πολύ πιθανόν μετά την Βουλγαρία να πάμε απευθείας Θεσσαλονίκη. Θα διευθετηθεί ανοικτή προπόνηση πριν την μετάβαση στην Βουλγαρία. Θα παίξουμε και κάποια φιλικά».

...το διοικητικό: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως θα γίνει μια συνάντηση ξανά στις 26 Ιουνίου. Ευελπιστούμε πως κάποιοι θα έρθουν κοντά και θα διαφανούν πολύ σύντομα τα αποτελέσματα. Θα έχουμε και συνέλευση στις 11 Ιουλίου. Αν υπάρξει ανταπόκριση, σίγουρα θα μπορέσει η ομάδα να ανέβει επίπεδο πιο πάνω. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Ο κ. Σοφοκλέους «σηκώνει» μόνος του το βάρος. Ακόμα τα επίπεδα των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ χαμηλά. 76 εισιτήρια και 6 «αντί-κάρτες». Έχουμε βάλει μετρητή στην επίσημη ιστοσελίδα μας»

...τον προγραμματισμό: «Μέσα στην προηγούμενη χρονιά προχωρήσαμε σε ανανεώσεις, έχουμε «χτίσει» ένα «κορμό». Ψάχνουμε για 3-4 προσθήκες, αλλά θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου για να προχωρήσουμε. Το τεχνικό επιτελείο δουλεύει συνέχεια εκεί».