Λόγω Μιχαΐλοβιτς ο Τραμετσάνι έγινε... «ένας ηλίθιος μπάσταρδος»!

Μετά τους Σιέλη, Μάτιτς, Μουκτάρη και Χαλένιους ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει η επόμενη ανακοίνωση μεταγραφικής ενίσχυσης από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Ο 28χρονος Βόσνιος με ελβετική υπηκοότητα είναι γνώριμος στον Πάολο Τραμετσάνι, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί στη Λουγκάνο, από τα τέλη του 2016 ως το καλοκαίρι του 2017. Ακολούθως ο Ιταλός τεχνικός είχε μεταπηδήσει στη Σιόν, στην οποία είχε επιχειρήσει να προσελκύσει και παίκτες της Λουγκάνο. Μεταξύ αυτών και ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, τον οποίο δύο χρόνια αργότερα θέλει να φέρει στους «γαλαζοκίτρινους»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα από τα 70 μέτρα, του παίκτη που... έρχεται στον ΑΠΟΕΛ

Η πρώτη απόπειρά του, πάντως, δεν είχε γίνει και με τον πλέον... κομψό τρόπο και είχε προκαλέσει την οργίλη αντίδραση του ιδιοκτήτη-προέδρου-αθλητικού διευθυντή της Λουγκάνο, Άντζελο Ρεντζέτι, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα BLICK είχε αποκαλύψει την προσπάθεια αρπαγής παικτών της ομάδας του και είχε χαρακτηρίσει τον Τραμετσάνι «ηλίθιο» και «μπάσταρδο»!

Σ' ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα, το οποίο είχε αναδημοσιεύσει η omada στις αρχές Οκτωβρίου 2018 (μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΑΠΟΕΛ), ο Ρεντζέτι είχε δηλώσει: «Ως εδώ και μη παρέκει! Έχω αρρωστήσει του θανατά, αυτό που κάνουν ο Τραμετσάνι και η Σιόν είναι αισχίστου είδους! Τον έφερα πίσω στην Ελβετία και του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί ως πρώτος προπονητής. Όταν έσπασε το συμβόλαιό του για να πάει στη Σιόν, δεν διεκδίκησα αποζημίωση. Και το ευχαριστώ του είναι να πάρει αρχικά όλο μου το προπονητικό επιτελείο και πίσω από την πλάτη μου να επιχειρήσει να προσελκύσει και παίκτες μου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ριζική αλλαγή στη Σλόβαν από το 2012-Τι άλλαξε στην αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ

Αρχικά πλησίασαν τον Νταβίντε Μαριάνι και επιχείρησαν να τον πείσουν να πάρει μεταγραφή. Τώρα θέλουν τον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς. Του τηλεφωνούν 10 φορές την ημέρα και του τάζουν τον παράδεισο επί γης. Μόνο που γραπτή προσφορά δεν υποβάλλουν ποτέ. Ο Τραμετσάνι είναι ηλίθιος. Μια σακούλα από σκατά. Δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά!»

Η… θεία δίκη
Στον «ηλεκτρικό» πάγκο της Σιόν ο Τραμετσάνι άντεξε μόλις 16 παιχνίδια. Μετά τον αποκλεισμό από τη Σούντουβα στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (0-3 εκτός, 1-1 εντός) και δύο γύρους στο κύπελλο (πρόκριση 9-1 επί της Γκρένιχεν, αποκλεισμός 1-2 από τη Λοζάνη) ο Ιταλός αποτέλεσε παρελθόν μετά τη 12 αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο ξεκίνησε με δύο νίκες κι ακολούθως μόνο μια επιτυχία σε δέκα παιχνίδια (1-4-5)!

Τα τέσσερα τελευταία εξ αυτών ήταν όλα εντός έδρας και μοιραίο αποδείχθηκε το 2-2 με τη… Λουγκάνο, η οποία έπαιζε και με παίκτη λιγότερο για 52 λεπτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τα Συμπεράσματα για Τουρκία-«Επιτεύχθηκε η σύνδεση με Κυπριακό»
Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία