Επίσημη θέση Νέας Σαλαμίνας για Μιντίκκη: «Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέματα»

Αποχωρεί οριστικά από τη Νέα Σαλαμίνα ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Κατωκοπιάς. 

Από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου τονίζεται ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, αφού προσέφερε πολλά στα χρόνια παραμονής του.

Παράλληλα σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Λάζου στον Super Sport FM 104.0, δεν έχει σημειωθεί εξέλιξη στο θέμα με τον Άντερσον Κορέια και την Ομόνοια.

Για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη; «Αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πραγματικότητα. Ο Μιντίκκης θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής βοήθησε πολύ ειδικά σε δύσκολους καιρούς στην πρώτη του θητεία όπου η κατάσταση και αγωνιστική και οικονομική ήταν δύσκολη. Δεν λύσαμε το συμβόλαιο ακόμα, θα γίνει σήμερα. Είναι κοινή απόφαση και των δύο πλευρών».

Θα ανακοινωθεί και ο λόγος της αποχώρησής του; «Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέματα τα οποία χειρίζεται ενδοοικογενειακά. Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις σε μια ομάδα. Υπάρχουν θέματα στα οποία είτε δεν θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε. Χωρίζουμε φιλικά με τον αρχηγό και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούμε και αυτό δεν θα σταματήσει να υφίσταται σε καμιά περίπτωση, όπου και να αγωνίζεται».

Υπήρξε κάποια κόντρα με τον ποδοσφαιριστή; «Δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε κόντρα με τον προπονητή ή με μέλη της διοίκησης, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Ποιες είναι οι επιλογές σας για τη δεξιά πλευρά; «Ο Τζαίλσον δεν είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Έχουμε τον Τιμόθεο Παύλου και τον Κωνσταντίνο Σεργίου».

Τώρα που αποχωρεί ο Μιντίκκης θα επανέλθει το θέμα Τζαίλσον; «Είναι θέμα του Σάββα Πουρσαιτίδη. Προτεραιότητα τώρα είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αν θέλει ο προπονητής ποδοσφαιριστής για το δεξί άκρο της άμυνας είναι θέμα δικό του». 

Υπήρξε καμιά εξέλιξη στο θέμα του ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Κορέια; «Ο Κορέια είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη. Και ο Γκολομπάρτ είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας και το λέω αυτό γιατί ακούστηκαν κάποια πράγματα. Δεν πρόκειται να ενδώσουμε σε χαμηλές προσφορές, προτεραιότητα μας είναι να παραμείνουν αλλά αν έρθει μια πρόταση μεγάλη που να μας ικανοποιεί θα κινηθούμε προς το συμφέρον μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: