Στον τελικό του Nicosia International Water Polo Cup ο ΑΠΟΕΛ

Η νταμπλούχος ομάδα της Κύπρου κέρδισε την Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και την τρίτη ομάδα του Ισραήλ και θα παίξει σήμερα  στον τελικό του 3ου Nicosia International Water Polo Cup απέναντι στην KOPE Uvse από την Ουγγαρία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εξαιρετική κατάσταση εμφανίστηκε στους αγώνες του 3ου Nicosia International Water Polo Cup η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία κέρδισε φέτος το νταμπλ στις εγχώριες της υποχρεώσεις. Σε αγώνες που μοιάζουν με ένα μικρό LEN Champions League, οι παίκτες του Ανδρέα Κυθραιώτη κέρδισαν τόσο την επί τέσσερα συναπτά έτη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Lokomotiv Nikola Nanov με 11-10 όσο και την τριταθλήτρια Ισραήλ ASA Tel Aviv με 10-9.
 
Την Κυριακή παίζουν στις 17.00 στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην ουγγαρέζικη KOPE Uvse, ομάδα β’ κατηγορίας στην Ουγγαρία, μια χώρα που αποτελεί υπερδύναμη στο σπορ. Οι Μαγυάροι κέρδισαν με 15-13 την Lokomotiv Nikola Nanov την Παρασκευή και 20-12 την ASA Tel Aviv το Σάββατο, προστίθεται.
 
Στον μικρό τελικό θα αναμετρηθούν Lokomotiv Nikola Nanov και η περσινή κάτοχος του τροπαίου της διοργάνωσης ASA Tel Aviv, την Κυριακή στις 15.30. Η ASA Tel Aviv αγωνίστηκε στο LEN Champions League την περίοδο 2017-18 ενώ στο περσινό Nicosia International Water Polo Cup άφησε δεύτερο τον Ερυθρό Αστέρα.
 
Οι αγώνες που διεξάγονται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας και η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται και σε αυτή τη διοργάνωση ο θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.  
 
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έγινε το Σάββατο και προπονητικού χαρακτήρα CHALLENGE CUP. Οι επιτιθέμενες ομάδες έπαιζαν με παίκτη παραπάνω σε αγώνες διάρκειας δέκα επιθέσεων. Ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε τρεις νίκες και κέρδισε το CHALLENGE CUP, αφού οι άλλες τρεις ομάδες είχαν από μια νίκη.
 
Το τουρνουά διοργανώνουν η Total Sports Marketing και το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και της World Water Polo Referee’s Association.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις