Ακόμη πιο κοντά σε Χαλένιους ο ΑΠΟΕΛ-Τι δήλωσε ο παίκτης

Κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης φετινής του μεταγραφής βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι όπως όλα δείχνουν έχουν συμφωνήσει σε όλα για το οικονομικό κομμάτι με τη Σούντσβαλ για την απόκτηση του Λίνους Χαλένιους.

Οι πολυπρωταθλητές σύμφωνα με τον Τύπο της Σουηδίας είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του πριν από μερικές μέρες έναντι 187.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα διπλασιαζόταν με τα διάφορα μπόνους που θα έμπαιναν στο συμβόλαιο, ωστόσο απορρίφθηκε άμεσα από τη σουηδική ομάδα. 

Η ομάδα της Λευκωσίας φέρεται να επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση η οποία έκανε τους Σουηδούς να την αποδεχθούν και να υπολείπεται ουσιαστικά και η συγκατάθεση του παίκτη για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Ο 30χρονος επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το ενδεχόμενο φυγής του από την ομάδα αλλά και τον λόγο που δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Σούντσβαλ. 

«Υπάρχει κάτι από το εξωτερικό. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο αφού δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία. Δεν προπονήθηκα γιατί ήθελα να ξεκουραστώ, δεν είναι κάτι που έχει σχέση με τη μετακίνησή μου», ανέφερε ο Χαλένιους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: