Ισπανικές θεωρίες για ΑΠΟΕΛ και Κοφί

Με τίτλο «Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας θέλει να υπογράψει τον Ισαάκ Κοφί» αναφέρεται δημοσίευμα στην Ισπανία σχετικά με την περίπτωση του Γκανέζου μέσου.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά τη μεταγραφή του Ούρος Μάτιτς ενδέχεται να κινηθούν για απόκτηση δεύτερου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον άξονα, ωστόσο το εν λόγω όνομα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, σύμφωνα πάντα με την πολιτική που ακολουθούν οι πρωταθλητές.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «eldesmarque.com» υποστηρίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει να δυναμώσει την ομάδα του ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, προτιμώντας να υπογράψει τον 27χρονο μέσο ως ελεύθερο αφού διατηρεί συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.  

Το δημοσίευμα:

«Ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, πρωταθλητής του κυπριακού πρωταθλήματος ενδιαφέρεται ν' αποκτήσει τον Ισαάκ Κοφί, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για ακόμη ένα χρόνο. Σκοπός του ΑΠΟΕΛ είναι να αποκτήσει τον παίκτη με ελευθέρα. Η ομάδα της Λευκωσίας θα παίξει στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι θέλει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα».

«Ο ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει αποδεχτές εμφανίσεις ωστόσο λιγότερο καλές απ’ ό,τι περίμενε η ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη και την προσπάθεια της Χιχόν να στηρίξει τον μισθό του. Άρχισε ως βασικός αλλά… εξαφανίστηκε από την ομάδα για κάποιο διάστημα αφού δεν έπαιζε. Αν φύγει για τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας ή κάποια άλλη ομάδα η Σπόρτινγκ θα πρέπει να υπογράψει παίκτη στη μεσαία γραμμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: