Η Unicars μαζί με τους πελάτες της σε ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρία στον τελικό του UEFA Nations League στην Πορτογαλία

Η Unicars παρέα με τη Volkswagen, επίσημο χορηγό mobility του UEFA Nations League, έδωσε το παρόν της μαζί με τυχερούς πελάτες της στην Πορτογαλία για το μοναδικό ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού - τον τελικό του UEFA Nations League - την Κυριακή 9 Ιουνίου.
 
Το ταξίδι εμπειρία ήταν γεμάτο με εκπλήξεις σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με tasting, pre-parties και after parties! Μια VIP εμπειρία ειδικά για τους πελάτες της Unicars στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρίας για μοναδικές στιγμές.
 
Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Μαρκετιγκ της Unicars, κ.Κωνσταντίνος Ανανιάδης, «η Unicars είναι πιστή στις υποσχέσεις της να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους του καταναλωτές που προτιμάνε τη Volkswagen και όλα τα άλλα μοντέλα των υπόλοιπων μαρκών του ομίλου». Σημειώνοντας τις ευχαριστίες του στον Μιχάλη, το Σάββα και τον Κυριάκο για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν πίσω από αυτή τη διοργάνωση δεν συμμετείχε ολόκληρη η οικογένεια της Unicars.
 
Σε ζωντανή σύνδεση από το Ντραγκάο και σε μια ακόμα μοναδική εκδήλωση ανοιχτής προβολής του τελικού που διοργάνωσε την ίδια μέρα η Unicars στο Nicosia Mall, η χαρά και η καλή διάθεση των πελατών που συνόδεψαν την εταιρία στον μεγαλο τελικό ήταν ολοφάνερη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κυριάκος στο live link, αυτό που βίωσε ήταν μοναδικό και ανεπανάληπτο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο after party του VIP room της UEFA. Ενώ ο Σάββας από το γήπεδο έδωσε της ευχαριστίες τους στην εταιρία και συμπλήρωσε ότι αυτό που ζουν δεν περιγράφεται.
 
Το UEFA Nations League είναι ένα σπουδαίος θεσμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Unicars μαζί με τη Volkswagen είναι θερμοί υποστηρικτές. Αποτελεί πηγή εθνικής υπερηφάνειας και ποδοσφαιρικής ταυτότητας, η οποία ενώνει τους οπαδούς από όλες τις χώρες. Και για τη Unicars το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σέβεται αυτές τις αξίες.
 
Η Unicars "οδηγεί" σταθερά της εμπειρίες των πελατών της ενώ υπόσχεται πολλές μελλοντικές εκπλήξεις. #DrivingYourStories
 

Δειτε Επισης

Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια