Εξαλλος με... Μπεργκ ο Φορτούνης

Aποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" και κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έκλεισε τη σεζόν με ένα υπέροχο γκολ κόντρα στην Αρμενία, βρίσκεται στον... προθάλαμο της παραμονής στο μεγάλο λιμάνι για αρκετά ακόμη χρόνια, καθώς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως αυτή είναι η μεγάλη του επιθυμία και επιδίωξη.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κι ενώ εκκρεμεί το ραντεβού του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο 26χρονος επιτελικός μέσος διάβασε κάτι που τον ενόχλησε πολύ και τον έβγαλε από τα ρούχα του. Υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι τρενάρει το θέμα της επέκτασης με τον Ολυμπιακό, επειδή... περιμένει να μάθει πόσα χρήματα προσφέρει η διοίκηση στον Μάρκους Μπεργκ για να υπογράψει, προκειμένου να ζητήσει ακόμη περισσότερα!

Είναι μία φήμη που δεν έχει καμία απολύτως βάση και ο διεθνής άσος τη θεώρησε άκρως προσβλητική και για την ηθική του, αλλά και για τη σχέση του με το σύλλογο, όπως εκμυστηρεύθηκε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

"ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

"Ποτέ δεν έβαλα τα χρήματα πάνω από την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό και το έχω αποδείξει", έλεγε ο "Φορτού", ο οποίος παρότι τους τελευταίους μήνες έχει δεχθεί δύο πολύ δελεαστικές προτάσεις, μία από τη Φενέρ και μία από τη Γουέστ Χαμ, τις έβαλε στην... κατάψυξη, καθώς θέλει να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του ακόμη κι ως το τέλος της καριέρας του.

Το να γίνει νέος... Τζόρτζεβιτς είναι κάτι που το θέλει πολύ και περιμένει το ραντεβού με τον ισχυρό άντρα της διοίκησης για να το τακτοποιήσουν, όπως έχει συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές που κάθισαν οι δυο τους στο τραπέζι. Ο Μαρινάκης έχει μεγάλη αδυναμία στον Κώστα κι εκείνος σέβεται κι εκτιμά απεριόριστα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος τον έφερε πίσω στην ομάδα και τον βοήθησε πολύ να... απογειώσει την καριέρα του.

Αναφορικά με τα σενάρια ότι ο Φορτούνης έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση, η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνει. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η πρόθεση του συλλόγου είναι να συνεχίσουν χέρι-χέρι για τα επόμενα χρόνια, αλλά συγκεκριμένη κουβέντα επί του οικονομικού δεν έχει γίνει ακόμη, πέρα από μία γενική προσέγγιση σε πολύ καλό κλίμα.

Στην ΠΑΕ ξέρουν από πρώτο χέρι ότι το φετινό του συμβόλαιο είναι της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ για τη φετινή σεζόν και ανεβαίνει κατά 100 χιλιάδες την επόμενη, οπότε και γνωρίζουν πάνω – κάτω τι πρέπει να του προσφέρουν για να ικανοποιηθεί και να υπογράψει, πιθανότατα έως το 2023, παρότι στο εξωτερικό μπορεί να βρει ακόμη περισσότερα.

Αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα – αύριο, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, οι εξελίξεις να δρομολογηθούν από βδομάδα, παρότι σύμφωνα με το αρχικό πλάνο το θέμα ήταν να κλείσει από τον προηγούμενο μήνα.

Μάλλον όλα θα έχουν τελειώσει (ευνοϊκά όπως φαίνεται) μέχρι την επόμενη Κυριακή, καθώς τη Δευτέρα 24 του μήνα η αποστολή των "ερυθρολεύκων" αναχωρεί για την Πολωνία και το Γκντανσκ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

"ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

Μέχρι τότε ο Φορτούνης θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς και παράλληλα θα σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, για την οποία όπως λέει στους δικούς του ανθρώπους "η κατάκτηση του πρωταθλήματος για μας είναι μονόδρομος και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε και να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο μας". Εν αναμονή εξελίξεων...

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας
Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»