Έριξε «βόμβα» με Ενόχ ο Ολυμπιακός!

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εγιόνγκ Ενόχ. Ο Καμερουνέζος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους μαυροπράσινους, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Χριστόφορο Τορναρίτη ν' ανακοινώνει μέσω Facebook την απόκτησή του.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης αφού ήταν μέσα στους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας που ακολούθησε η ομάδα έτσι ώστε ν' αποφύγει τελικά τη διαβάθμιση.

Η ανάρτηση του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού:

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Εγιόνγκ Ενόχ. Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θα φοράει τη Μαύροπράσινη φανέλα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

O Εγιόνγκ Ενόχ γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1986 στην Κούμπα του Καμερούν κι όπως σχεδόν κάθε παιδί στη χώρα του ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από… μικρή ηλικία.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπήκε σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Μαουντ Καμερούν, πριν ενταχθεί στον Αγιαξ Κειπ Τταουν της Νότιας Αφρικής. Εκεί έπαιξε ουσιαστικά τη σεζόν 2008, μέτρησε 33 συμμετοχές ένα γκολ και 3 ασίστ, επιδόσεις που ήταν αρκετές για να του εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ο Αγιαξ τον ενέταξε στο δυναμικό του και τον τοποθέτησε στη δεύτερη ομάδα για μια σεζόν, όπου σιγά σιγά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και με σταθερά βήματα στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Αίαντα κατέγραψε 149 συμμετοχές, βρήκε δίκτυα 4 φορές και έδωσε οκτώ ασίστ, ενώ ήταν εκ των βασικών στην πορεία προς την κατάκτηση τροπαιών του Συλλόγου.

Αργότερα ακολούθησαν η Αγγλική Φούλαμ με 9 συμμετοχές, η Ανταλιασπορ με 13 συμμετοχές και 2 ασίστ, η Στανταρτ Λιέγης αφήνοντας το στίγμα του και στο βελγικό πρωτάθλημα με 69 συμμετοχές.

Πέρσυ για πρώτη φορά στο νησί μας και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του με 24 συμμετοχές και ένα γκολ. Πέραν του πλούσιου βιογραφικού του σε συλλογικό επίπεδο το “μαυροπρασινο λιοντάρι” Ενόχ μετρά και 55 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας μας. Καλώς ήρθες Ενόχ!!»

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο