Παρομοίασε τον Μάτιτς με τον Πίντο ο Πιέρος

Το προφίλ του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, αλλά και πρώην συμπαίκτη του στην Κοπεγχάγη, Ούρος Μάτιτς σκιαγράφησε ο Πιέρος Σωτηρίου.
 
Ο 29χρονος Σέρβος αριστεροπόδαρος μέσος αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ. 
 
Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός μιλώντας στον Active ανέλυσε εν συντομία τον Μάτιτς τονίζοντας ότι ο τρόπος που αγωνίζεται θυμίζει αρκετά τον Έλιο Πίντο.
 
Οι δηλώσεις του:

Σε πήρε ο Μάτιτς τηλέφωνο για τον ΑΠΟΕΛ; «Ναι με πήρε χθες για να μάθει, δεν με πήρε για να μου μιλήσει για συγκεκριμένα πράγματα. Του είπα πως είναι η ζωή εδώ στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ γενικά».

Τι του είπες για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ; «Του είπα ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Ότι έχει αρκετή πίεση, οι Σέρβοι έχουν την ίδια κουλτούρα με εμάς, αντέχουν στην πίεση. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη».

Αν είναι Αριστεροπόδαρος χαφ; «Ναι επιθετικό χαφ, έπαιξε και κάποιες φορές ως εξτρέμ αλλά η κανονική του θέση είναι χαφ».

Τι καλό έχει; Μπορεί να μπει εύκολα στον ΑΠΟΕΛ; «Θα τον παρομοίαζα με τον Πίντο, είναι αριστεροπόδαρος τεχνίτης και μπορεί να παίξει κάθετα. Είναι και εξαιρετικό παιδί. Η ποιότητα του είναι για τον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: