Λαΐφης: «Είχαμε νοοτροπία νικητή»

Στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του προκριματικού αγώνα με τη Ρωσία και την ήττα με 1-0.

«Είχαμε νοοτροπία νικητή, ειδικά στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, δεν τα καταφέραμε, προχωρούμε, πιστεύω πολύ σε αυτά τα νεαρά ταλέντα που είναι το μέλλον της εθνικής, πρέπει όλοι να ποντάρουμε πάνω τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.

«Το πιο δύσκολο παιχνίδι μας στον όμιλο μέχρι στιγμής, έχασαν πολλές κλασικές, πολύ δυνατή η Ρωσία, στο β’ μέρος παίξαμε κι εμείς, είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Οι νεαροί δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε για να έχει μέλλον αυτή η εθνική», τόνισε ο Ιωάννης Κωστή.
 
«Ξέραμε ότι η Ρωσία είναι μεγάλη ομάδα, δυσκολευτήκαμε στο α’ μέρος, μπορούσε να είναι και 3-0 από τα πρώτα λεπτά, στο β΄’ κρατήσαμε λίγο παραπάνω την μπάλα, επιχειρήσαμε να σπάσουμε το ρυθμό, το σκορ όμως θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια, ελπίζω να βελτιωθούμε παραπάνω. Θέλουμε χρόνο, είμαστε νέα ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω στο μέλλον θα πάρουμε και αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο Νικόλας Ιωάννου.