Δοκιμάζει τον Κριστιάν Άντερσον Κονάν o Παναθηναϊκός

Η Κ19 του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ολλανδία και μετέχει στο σπουδαίο τουρνουά του Ουίτγκεστ. Στο πρώτο της παιχνίδι μάλιστα το Σαββατο το πρωί επικράτησε της Άλκμααρ με 2-0 με σκόρερ τους Καλομοίρη και Αλεξανδρόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύεται και σε MVP της αναμέτρησης.

Η είδηση για το τριφύλλι όμως κρύβεται αλλού και συγκεκριμένα στην παρουσία και τη δοκιμή του 20χρονου Ιταλού επιθετικού Κριστιάν Άντερσον Κονάν ο οποίος σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Sport24.gr ενσωματώθηκε το βραδυ της Παρασκευής στην αποστολή στην Ολλανδία και το πρωί του Σαββάτου αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Ολλανδούς ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στα άλλα ματς που ακολουθούν.

Ο Κονάν εχει γεννηθεί στην Ιταλία στις 12/7/1999 και στο παρελθόν έχει περάσει απο τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, της Μίλαν και της Μπορντό με την οποία μάλιστα είχε παίξει και στο youth league. Από τον Ιανουάριο του 2019 ωστόσο, αποχώρησε από την Μπορντό και βρέθηκε για δοκιμή στη Σουηδία.

ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Από την Παρασκευή το βραδυ στην Ολλανδία βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, για να τσεκάρει αγωνιζόμενο τον Κονάν. Αν πείσει άλλωστε και αποκτηθεί θα είναι για την πρώτη ομάδα. Ο Νταμπίζας, που υποδέχτηκε την υπόλοιπη αποστολή καθώς ήταν εδώ και μέρες στο εξωτερικό, θέλει να δει και τα υπόλοιπα παιδια της Κ19 ώστε να κατασταλάξει και στο ποιοι εξ αυτών θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία με την πρώτη ομάδα.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 2-0

Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Άλκμααρ την οποία και κέρδισε με 2-0. Το σκορ για το τριφύλλι άνοιξε ο Καλομοίρης ενώ το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Αλεξανδρόπουλος. Επόμενα παιχνίδια για τους πράσινους ειναι κόντρα στην Ουίτγκεστ και την Φλαμένγκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Σαντικάι, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Αλεξανδρόπουλος, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Βαγιαννίδης, Δημήτρουλας, Σούλτσε.

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι