Προετοιμάζεται για τους αγώνες της Ουκρανίας η Εθνική Ελπίδων

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ενόψει της συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας.

Πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να περάσει από σημαντικές φιλικές εξετάσεις με τον διπλό αγώνα στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών στις 3 Ιουνίου η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία και το Ισραήλ τη Βουλγαρία. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, θα καθοριστεί το πρόγραμμα με τους αγώνες της 5ης Ιουνίου.

«Η συμμετοχή σε τέτοιο τουρνουά με ισχυρούς αντιπάλους σίγουρα θα βοηθήσει την Εθνική μας και θα δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές σε αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Κοινοτικό της Παρεκκλησιάς και σήμερα μαζί με την αποστολή θα ενσωματωθεί ο Παναγιώτης Λουκά. Αναμένεται επίσης να αρχίσει προπονήσεις ο Πέτρος Ψύχας, που  λόγω τραυματισμού δεν συμμετείχε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό της Ουκρανία την ερχόμενη Κυριακή και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 6 Ιουνίου.

**Η Κύπρος άρχισε τους αγώνες της στην προκριματική φάση με αντίπαλο το Γιβραλτάρ (1-0) τον περασμένο Μάρτιο, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά ακόμη δεν έδωσαν επίσημο παιχνίδι.