Αποχωρεί οριστικά από την ΑΕΛ ο Λαφράνς και ετοιμάζεται για... κάτι καινούργιο

Σε νέα ποδοσφαιρική στέγη θα βρίσκεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Κέβιν Λαφράνς, αφού όπως ο ίδιος ενημέρωσε, η θητεία του στην ΑΕΛ ολοκληρώνεται.

Ο Αϊτίνος αμυντικός σε ανάρτησή του αναφέρεται στην πορεία του στην ομάδα της Λεμεσού και μιλά για το σεβασμό που είχε.

«Η περιπέτεια μου με την ΑΕΛ τελειώνει εδώ. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους που γνώρισα στον σύλλογο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους τους καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα που κανένας δεν βλέπει αλλά εργάζονται το ίδιο σκληρά. Ήταν μεγάλος δρόμος με τα πάνω και τα κάτω του, αλλά όπως είπα λίγους μήνες πριν, πάντα έδινα τον καλύτερο για τον σύλλογο και ξέρω ότι οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνονται.
 
Στους προηγούμενους έξι μήνες, έλαβα αρκετά προσβλητικά μηνύματα αλλά και μηνύματα υποστήριξης. Φυσικά καταλαβαίνω και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και ειδικά αυτούς που με ήθελαν να μείνω εδώ και ελπίζω ότι καταλαβαίνουν την επιλογή μου να φύγω για κάτι καινούριο. Ξανά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αληθινούς οπαδούς του συλλόγου για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν, ότι και να συμβεί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα εδώ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ